Det snurrar
07 jul 2019

Det snurrar

OK, det kanske inte var den mest sökmotoroptimerade rubriken i världshistorien, men den är åtminstone sann. Det snurrar, i världspolitiken, i konjunkturen, i allehanda trender, i näringslivet och inte minst i trädkronorna (varför blåser det så mycket nu för tiden?). I kölvattnet av handelskrig, klimatångest, motvind, Brexit och annat kaos känns det kanske som en liten grej att Wave Communications AB byter namn till Åsa Backman Kommunikation AB, men ändå. Det är vad som håller på att hända.

Det är absolut inte slut på vågor, kraft och energi, men varför krångla till det? Namnet Wave Communications AB har fyllt sitt syfte under de senaste 7,5 åren. Det är ju internationellt gångbart och rätt obegränsat i största allmänhet, men jag har insett några viktiga saker:

  • Kunderna har rätt dålig koll på vad mitt företag heter – de är ute efter mig, inte efter en byrå
  • Det tar en smärre evighet att förklara mailadressen, vilket är rätt värdelöst och säkert leder till att mycket hamnar fel
  • Det tar lika länge att förklara varför företaget heter som det heter och det är ju inte poängen. Poängen är vad jag kan hjälpa till med

Det har gjort att jag har bytt namn, och därmed logga (tack Tina på 100 procent!) Inom kort kommer även  webbsidan att få en ansiktslyftning (tack Anna och Roger på Vimlewebb!).

Och inte minst: tack kunderna för att ni är med mig. Oavsett hur snabbt det snurrar finns jag här för att trolla med orden – fånga in massor av spretig fakta och göra det begripligt, översätta ingenjörska till något som alla förstår eller varför inte skriva ett filmmanus eller en strategi?

 


Comments

  1. Roligt att få hjälpa dig med att anpassa sajten efter din nya logga och namn. Stilrent och tydligt!” Gillar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *