IT-Forum 2017 – digitalisering

Digitalisering är framtiden. Någon som har hört den meningen förr? Jodå, vi vet alla att digitalisering är livsnödvändigt… vad det nu betyder, men hur ska man ha tid att digitalisera sin verksamhet när man knappt hinner gå på toaletten, eller ta en kopp kaffe? FindIT ägnar varje dag åt att hjälpa företag att lösa just den gordiska knuten.

digitaliseringJag har jobbat tillsammans med FindIT sedan 2013 med olika kommunikationsinsatser. Ofta handlar det om artiklar, webbtexter, filmer, sociala medier och nyhetsbrev, men det är IT-Forum som är den stora händelsen varje år. Då samlas näringslivet, IT-företagen, högskolan, kommunala verksamheter och forskare på Sandbacka Park för att lyssna på spännande föredrag, prata med varandra, fika, och inte sällan hitta nya samarbetspartners.

Mitt uppdrag är ofta att intervjua föredragshållare och besökare, skriva reportage från dagen och twittra lite. 2017 års upplaga av IT-Forum bjöd på allt från robotik och öppen innovation till blockchain och GDRP – allt under rubriken Samarbete och digitalisering som motor för innovation.

IT-Forum är en boost i digitalisering

Att samla hela nätverket en gång per år är kraftfullt, men FindIT jobbar med att stötta företagen i regionen att komma igång med sin digitalisering även utanför IT-Forum. Det gör de med olika projekt, utbildningar och samarbeten.

Boka in den 24 oktober 2018 för årets IT-Forum!