Företagsfilm för FM Mattsson

Datum: December 2015
Uppdrag: Företagsfilm
UppdragsgivareFM Mattsson
PartnerVidea

 

Företagsfilm stärker varumärket

Hur kan en företagsfilm stärka en varumärke? FM Mattsson har tillverkat kranar i Östnor i Dalarna i 150 år. Deras produkter rekommenderas av proffsen i branschen tack vare hållbarheten, pålitligheten och den fantastiska servicen. Arkitekterna, rörmokarna och återförsäljarna känner sig trygga med att kranarna håller i många år, att de är enkla att installera och att de är snygga och tidlösa. Så har det varit i många, många år. FM Mattsson står också för miljömedvetenhet och innovation, vilket bland annat visar sig i att de var först i världen med keramisk tätning, trädgårdskranar som inte fryser, mjukstängande ettgrepps-blandare och säkerhetsblandare.

Företaget vet att de som varit i branschen länge känner till deras styrkor, men vill gärna stärka sitt varumärke för nyutexaminerade rörmokare och arkitekter. Det var en av anledningarna till att de ville göra en företagsfilm. Här är resultatet!

Film är ett mycket effektivt och trevligt sätt att presentera sitt företag. Syftet med en företagsfilm är sällan att berätta allt man kan, utan att ge en känsla för vem man har att göra med. Värderingarna är viktigare än långa utläggningar om företagets historia och fenomenala produkter.

Intresserad? Kontakta mig så tar vi en diskussion!