Sandviken Pure POWER – film

Sandviken Pure POWER

Under 2016 fick 100 procent media och jag uppdraget att skapa ett kommunikationskoncept för alla de initiativ och aktiviteter som pågår kring förnybar energi och framtidens energikällor. Resultatet blev Sandviken Pure POWER.

Det händer ju mycket bra i Sandviken. Landets fjärde vätgasstation, elvägen som testades här och en av norra Europas största landbaserade vindkraftsparker är några enskilda delar som har satt Sandviken på kartan när det gäller förnybar energi och framtidens energikällor. Nu bygger Microsoft datahallar i Sandviken och den gröna elen är en mycket viktig anledning till att valet föll på just Sandviken.

Nu var det dags att skapa en uppföljare till den film vi gjorde 2016. Den filmen har visats för ministrar på besök, på mängder av seminarier, på biografer och i många konferensrum genom åren. Väldigt uppskattad helt enkelt. Utmaningen nu var att göra en uppföljare som både talade till hjärtat och till hjärnan, utan att vara för lik den förra, men ändå med samma linje. Puh…

Jag skrev manus, Malcolm Noble och Ella Lind på 100 procent media filmade och klippte, Hugo Lundgren skapade musiken och så hade vi en mängd statister till hjälp. Så här blev det:

Här hittar du den första Sandviken Pure POWER-filmen, som lanserades i augusti 2016, samtidigt som webbsidan lanserades.