Syntronic – brandingfilm

Syntronic brandingfilm

Syntronic brandingfilm

Det har blivit en del brandingfilmer på senare tid. Det är alltid lika roligt och utmanande. Kunden vill alltid berätta allt, ofta ner på detaljnivå, men ändå ha en häftig film som målar de stora penseldragen. Det är en balansgång.

Den här gången träffades vi hos Syntronics lokaler i Gävle, där jag och Lennart Schüllerquist på Vidéa fick lyssna på företagspresentationer, diskutera upplägg och ställa alla möjliga och omöjliga frågor. Vi gick också igenom hela produktionskedjan och kände och klämde på grejorna för att verkligen förstå hur transistorerna kan driva utvecklingen mot självkörande bilar, framtidens telecomlösningar och avancerad medicinteknik. Hur häftigt som helst.

Konsten att plocka ut äggen ur en komplicerad kaka

Efter sådana möten måste jag gå ut och cykla, paddla, eller ta en lång promenad i skogen, för att få ihop visionen, de fysiska produkterna, det som sägs mellan raderna, det som är viktigt, kärnan. Vad är det egentligen kundens kunder bryr sig om, vad är det som får dem att känna engagemang och vilja att faktiskt välja just Syntronic?

Jag skrev manus. Vidéa filmade, klippte och satte ihop helheten till detta. Här kan du se filmen!

 

Syntronic brandingfilm